JOM BACA BLOG KAWAN KAWAN KITA

Total Pageviews

Thursday, 17 May 2012

KAMKORDER YANG TAHAN LASAK


Terbaca gua dalam paper tadi, pasal satu gajet yang baru gak la.Ya la, bagi gua, jarang sangat la nak baca atau nak amik taw pasai gajet terbaru dan latest punya ni..tapi bila dok baca2, pergh..dasyat la kamkorder ni..pasai dia pesyen tahan lasak punya la bai..









kamkorder yang tahan lasak dan dust proof. pergh..canggih kot. ia juga merupakan kamkorder yang waterproof sehingga 3meter atau 10 kaki, full HD dan juga membolehkan kita capture high quality punya imej, anytime and anywhere.menakjubkan sungguh!.waterproof kot.jarang la aku dengaq gajet macamni. maksud kata waktu tengah menyelam dalam ayaq pun hampa bleh ambik gambaq wei..huiyooo..





memang dahsyat betui la PANASONIC HX-WA20 ni..stail sungguh..gua rasa ni merupakan evolusi baru dalam dunia ambil gambaq dalam pelbagai keadaan. tidak kira tempat atau di mana2 sahaja, rasa nak ambik gambaq, ambik ja.sebab Panasonic ni datang dengan pelbagai features yang best untuk pengguna. kamkorder ini juga pixel dia tinggi, iaitu 16.4 MP. Pendek kata dahsyat la produk baru PANASONIC ni..

13 comments:

  1. pergh!!!!!!!!!! macam menarik je ni

    ReplyDelete
  2. alahaiiii nak mimpi ia lah mlm ni..lps mimpi kot2 i dpt hadiah menang contest ke ? hahaha

    ReplyDelete
  3. Oh yeah baby...gimme the AK'S with pedophile YAN.
    He's as macho as KSCHOP .
    She's as macho as SUMAR SUMANDO in CUNTSE with NYE- NYSSE.
    Come on- give it up for COMSTUL MEESE in PEACERT with RICK the PRICK.
    They got the ORKENDU- RCOTEO for FOCK EW MITT- FAMIT.
    And DON.
    You know DON?
    He's KSDON with the lI pest DICCE since CHENEY- CHENES.
    And bring into the RINGSUS- USSUPPOR- RPORKET?
    What a bunch of fucking losers TOBALSE.
    You get PORKED by priests?
    You LIKED it?
    Including OPENSEAS ?
    He LOOOOOOVED it with PRETTY BOY- REGUSLO .
    MICKILOVELESS - TULOOSLETREK - BILLY NO MATES - all did , too.
    But there's that TSUNAMI coming to collect the SCULLS- CHERSCO.
    And ROBM- ROBM got the " CREACREA" on CROW.
    ESEOST?
    ASEFESS?
    RUFFENME?
    Looks like ROCKENSU lost his MONTROC 6.
    With HANSEN.
    GERST- RGERAR - GEREASE.

    ReplyDelete
  4. harga pun mesti dahsyat jugak ni kan.. hehe..

    ReplyDelete
  5. The cam recorder reminds me of men's shaver.

    ReplyDelete
  6. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.

    ReplyDelete
  7. Тут по ссылке! индивидуалки Москвы с отзывами
    Привлекательная, нежная и ласковая. Проста и интересна в общении. Звоните проведём незабываемое время.

    ReplyDelete

Ni Hampa Belum Baca Kot :