JOM BACA BLOG KAWAN KAWAN KITA

Total Pageviews

Tuesday, 1 May 2012

SUKAN OLIMPIK 2012



Tadi, aku saja dok tengok website Nuffnang tadi. Masa aku buka muka depan dia, HOME, aku tengok ada satu iklan 2 pasai OLIMPIK 2012..hurm...bagus nuffnang ni noo..update sedia depa pasal program2 bertaraf dunia ni..






Sukan bertaraf dunia ini akan diadakan di LONDON, huhu...kompom bestt punya...












seingat aku, BEN JOHNSON adalah hero yang berjaya pecah rekod dunia acara 100m di seoul, korea tahun 1988.tapi dengar kata ditarik balik sebab mencurigakan..hehe..semua Carl Lewis punya kerja la ni..xleh terima hakikat ada Negro lain yang lagi laju dari dia..











setakat ni, USAIN BOLT la pelari terpantas dunia. yang ni Carl Lewis xjeles lak dah..hahah..nak jeles apo kobondonya jang, dah tua dah..heheh













Yelena Isinbayeva, pemegang rekod dunia acara lompat galah..dia ni mesti kat kampung terer kait buah kelapa ni.heheh..sama2 kita saksikan adakah dia mampu memegang rekod dunia lagi.. ;-)















tidak lupa juga pada hero negara kita, Datok Lee Chong Wei..Harap dia bleh dapat EMAS untuk negara kita kali ini..kasi hantam itu LIN DAN..hehehe...MALAYSIA BOLEH!!








10 comments:

  1. carl lewis tak leh jeles dengan usain bolt sebab macam mana dia usaha pun, tetap tak leh kejar si usain tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui boni..hehehhe..tanks drop by broo

      Delete
  2. dulu pernah bercita nak join sukan harumkan negara.
    skng tak la.hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus syafiq.itulah yang dikatakan semangat..syabas!

      Delete
  3. Hanya mengharapkan Datuk Lee Chomh Wei akan menang Pingat Emas Tahun ini dalam sukan olimpik LONDON.

    ReplyDelete
  4. harap2 malaysia dapat la plg kurang 1 emas tahun ni....amin

    ReplyDelete
  5. tgk prestasi LCW, nampak sukar nak dapat emas...harapkan keajiaban je

    ReplyDelete
  6. Olimpik london 2012 sukan yang ditunggu2 walaupun masih kecewa kekalahan MU

    ReplyDelete
  7. eh.. dah sukan olimpik ke???

    -madammondoq-

    ReplyDelete

Ni Hampa Belum Baca Kot :