JOM BACA BLOG KAWAN KAWAN KITA

Total Pageviews

Thursday, 19 April 2012

BARCA DERITA.....




Ramalan gua yang Barcelona akan melakar kemenangan, akhirnya salah belaka..hahaha..adoi..Barca xmampu tundukkan Chelsea..Chelsea nampak gaya dah dapat rentak permainan sejak berada di bawah kelolaan Roberto Di Matteo nampaknya..Hurm, Guardiola?garu kepala la hang wei..heheheh








Gol jaringan Drogba..ohh Tidak!!!...heheh





Drogba nyata menghampakan Barcelona takkala permainan bola yang mantap ditunjukkan. 15 minit pertama rasanya 80% lebih bola dikuasai Barca namun Chelsea saja yang berjaya menderitakan Guardiola.
Messi?haha..budak kecik 2 kena tiaw la..Chelsea punya pertahanan bapa orang punya dok mai jaga dia.. Namun Barca tetap steady walaupun kerana ketinggalan dengan Chelsea.Gandingan mantap Messi, Sanchez dan Iniesta nyata makanan burung buat Chelsea sebab defender depa lagi SENDOO(ayat orang Kedah beerti bertubuh agam) nyata tiada masalah langsung..heheh


Xpa Barca, Nou Camp lu kasi menang aaa..hehehe....Gua xmau kena lagi kat sana.Chelsea tengah kuat wei..Ayuhh.!!!! Hola BARCA!!!!. Berita penuh lihat di sini


Sekian untuk pagi ini..dah..gua nak p pekena kopi.. CHOWW,,

13 comments:

  1. Tak pernah tahu pun nama pemain-pemain bola ni... Hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe..maybe u xminat kot..heheh..sory yaa..i luar negeri team Barca ja la..dalam negeri KEDAH Football club tetap di hati.. ;-)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Jai Montana,

    Alaaa....kak Ros tak tau nak komen apa2 pun pasai bola ni he.he.he....cuma kak Ros minat ja tengok pasukan MU dan kalau dunia tu pulak pasukan dari Brazil bermain....

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh?no hal la sis..setiap orang ada minat dia kan...Brazil?pergh..pasukan bola wanita Brazil pun staill..

      Delete
  4. tak minat bola. cara dia main pun tak tahu macam mana ^^

    lelaki cakap, kalo pompan minat bola ni cute. err -_-

    ReplyDelete
  5. Old-Trafford
    Harap chlesea menang nanti,
    dan bayern pun menang gak lwn Real ..
    final Chlsea Vs Bayern..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..betui2..bagi la yang xmerasa plak..hehe

      Delete
  6. laling i penyokong chealsea!!!

    -madammondoq-

    ReplyDelete
    Replies
    1. steady2..hehe..harap chelsea menang di tempat lawan..kalau x,barca la p finale..heheh

      Delete
  7. chelsea terer kot...ahakss..hee~

    ReplyDelete
  8. Akhirnya Chelsea yang menang ke Final.. :)

    ReplyDelete

Ni Hampa Belum Baca Kot :